Kuunteletko kehoasi

Vapaus kaikesta vanhasta

Olet saanut korvat kaikenlaiseen kuunteluun, mutta riittääkö se siihen että sinä, kaikkinesi voit hyvin ja osaat iloita jokapäiväisestä elämästä? Tiedät mitä haluat esimerkiksi tänään kokea? Vai onko niin, että vielä mietiskelet mitä ja minkälaista elämää haluat tänään ilmaista tai mistä kaikesta haluat olla tietoinen.

 

Etkö koskaan ole perillä, laituri, kesä ttsola

Kuunteletko kehoasi? Osaatko kuvitella miltä kehossasi mahtaisi tuntua jos osaisit käydä kaikenlaiset tapahtumat elämässäsi lävitse, löytää niiden merkitykset ja luovuttaa ne pois, joista olet paitsi tietoinen mutta myös tunnet että ilman ko tapahtumaa elämäsi ei olisi mennyt eteenpäin?

Ettet vaan väsyttäisi itseäsi ja kantaisi iäti mukanasi kaikenlaisia asioita, joista olet jo selvinnyt ja mennyt eteenpäin. Ne ikävät muutokset/asiat/tapahtumat jotka on koko ajan mukanasi, ne kannattaa ihan ajan kanssa käydä läpi. Vapaus kaikesta vanhasta energiataakasta antaa huomattavan paljon uutta energiaa kehoosi, henkeesi ja mieleesi.

Jos uskot että sinulla on tauti, jota ei voi parantaa, olet oikeassa. Jos uskot että vaivasi voidaan parantaa, olet oikeassa. Kaikki riippuu uskomuksistasi. -Herman Koning, lääkäri

 

Luonto osaa jättää vanhan taakseen

Meillä kaikilla on uskomuksia...

Kyllä. Meillä kaikilla on uskomuksia, toisilla enemmän, toisilla vähemmän. Jotkut kantavat mielellään niitä negatiivisia rajoitteita, aivan kuin pakon sanelemana, ja jos poikkeavat niistä, tuntevat jopa itseinhoa.

On myös niitä jotka kantavat sinisilmäisiksi väritettyjä  uskomuksia ja siksi kulkevat ikäänkuin laput silmillä. Tunnetko sinä ihmisiä, joiden puhe on monia vuosia ollut ns laastaripuhetta? He palaavat aina samaan tapahtumaan, samoihin ihmisiin ja siihen miten koko asia on heille ollut suurta kärsimystä. Suorittavat siis kaiken aikaa tekohengitystä tuolle tarinalle. Siitä huolimatta he tarrautuvat siihen kiinni kuin viimeiseen oljenkorteen, ymmärtämättä että tuon asian toinen puoli ei ole heille vielä avautunut.

Sen myötä avautuneet uudet asiat ja niiden vaikutukset painetaan villaisella, sillä niin kova on kärsimyksen taakka, että se peittoaa kaiken “ylle satavan hyvän” alleen.

Voiko tällaisille asialle tehdä jotakin? Kyllä, jos asianosainen on itse siihen valmis ja suostuu työstämään kehonsa kautta energian purkua.

Ajatella, jos tuo vanha tarina olisi ulospääsyä vailla ja pidättelet sitä kuin ulos suuntautuvaa hengitystäsi, ja aika ajoin pusket sen vauhdilla ulos ja imaiset sen hetken kuluttua takaisin. Sama tarina sisään ja ulos, sisään ja ulos….Energian kulku tukkeutuu.

Elämän virtaa vastaan ei ole syytä taistella.

Luonto toimii ilman ehtoja, rajoituksia ja on aina vapaa uuteen kasvuun, se ei kanna mukanaan yhtään vanhaa osaa itsestään…opit oppineena se kukoistaa vuosi vuodelta kauniimmin. Luontoa seuraamalla pääsemme osaksi syvempää viisautta kuin kirjoitetut “kirjaviisaudet”. Ottamalla oppia luonnosta voit esimerkiksi hyödyntää vanhat asiat jotta uuden kasvu on ehyttä ja kukoistavaa. Siksi meidän ihmisten tulisi pitää näpit erossa luonnon muokkaamisesta, sillä ihmisen viisaus ei yllä lähellekään luonnon viisautta. 

Kuunteletko kehoasi-irtisanoudu vanhasta

Luonnon suunta on eteenpäin

Luonto hengittää sisään ja ulos

Elämää voi elää vain eteenpäin menemällä. En sano ettei muistoissa saisi viivähtää, mutta olkoon ne muistot minkälaisia tahansa, on aina hyvä painottaa enemmän edes pientä hyvää ja yrittää ymmärtää ja hyväksyä sekin, mikä ei niin kovin hyvää ollut.

Kasvu tapahtuu vain elämällä eteenpäin, ei pysähtymällä, eikä taantumalla.

Kun mietit eilistä, olipa se hyvä tahi huono päivä, jokainen askeleesi kulkee kuitenkin eteenpäin…ja jos se sattuikin olemaan vähän “niin ja näin”, ettet saanut kaikkea tehtyä, sanottua tai ehkä sanoitkin liikaa…niin parhaimman ratkaisun teet kun joka tapauksessa annat itsellesi anteeksi kaiken sen ikävän ja keskityt siihen, miten tänään voisit tehdä asiat paremmin.

Moni tiedostaa meditoinnin salaisuudet, sen voisi kuvailla siten että sen avulla sitä saa sisäisen tiedon “korvat” avoimeksi. Tietoisuutesi lisääntyy.

Luonto meditoi kaiken aikaa.

Voi hyvin.

Joka ikinen kerta kun hengität sisään ja ulos,
osallistut antamisen ja saamisen tapahtumaan,
se on välttämätön osa niin aineellista kuin hengellistäkin maailmaa.
Vedät jokaisella sisäänhengityksellä keuhkoihisi happea ja typpeä, joita tarvitse elääksesi, ja jokaisella uloshengityksellä päästät keuhkoistasi hiilidioksiidia, joka ravitsee kasveja.
Antamisen ja saamisen kiertokulku on täsmällee samanlainen kuin hengityksen kulku.
-Wayne W. Dyer
Tässä muutama kysymys mietintään:
 
Onko sinulla jokin keino jolla voit ravistella itsesi hereille, kun huomaat märehtiväsi vanhassa?
 
Mieti miten voisit tehdä tästä päivästä sellasien, että olet itsestäsi ylpeä?
 
Mitä arvokasta tänään jätät jälkeesi?

Kiitos, kun jaat postauksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.