Hei tänne olen laittanut joitakin palautteita:

 • Tätä enkelisatua olisin mielelläni lukenut omille lapsilleni silloin kun he olivat pieniä. Erityisesti tyttäreni ja tuo pitkäkorvapupun olisin hyvin samaistanut tyttärenikin satuun. Enkelien läsnäolo elämässä ja itsensä ja kaiken rakastaminen käydään niin hyvin tässä sadun muodossa läpi, että tätä kyllä suosittelen myös kaikille aikuisillekin luettavaksi.
 • Kunpa tämä kirja olisi ollut jo silloin kun minä olin pieni ja oli valtava halu ymmärtää kuolemaa ja enkeleita. Todella ihanaa luettavaa!
 • Aivan ihanaa kerrontaa, jonka voi hyvin kuvitella lukevansa omalle lapselleen tai lapsenlapselleen. Tarina rakentuu pienen Lina-tyttösen kasvuun, jota
  enkelimaailma kiehtoo kovasti. Enkelimaailma tuodaan tässä lapselle hyvin omaksuttavalla tavalla esiin. Hyvin kauniisti ja rakastavasti Linaa opetetaan vanhempien taholta ymmärtämään asioita.  Nuo kysymykset kappaleiden lopussa ovat mainio tapa opettaa lasta ymmärtämään ja rakastamaan kaikkea mitä elämässä pitää oppia arvostamaan.
 • Kirjoitat erinomaisen hyvin ja sujuvasti!
  Normaalisti patistan kirjoittajia siihen, että nämä eivät käyttäisi kolmoispisteitä, sulkeita, lainausmerkkejä tai caps lockia kaunokirjallisessa kerronnassa, mutta tuossa alussa nuo ovat niin satuhenkisiä ja lapsenomaisia, että niistä on pakko tykätä 🙂 Todella vekkulia ja lapsenomaista saagaa! Pidän todella hauskoista Böödiböö – ilmauksista ja iloisesta tunnelmasta!  Tämä on kyllä todella kaunis satu! Rakkautta, lämpöä, hellyyttä, ystävällisyyttä ja toiveiden toteutumista. Mitä muuta voisi pieni ihminen toivoa! 🙂
 • Kokonaisuutena täytyy sanoa, että Sinulla olisi hyvinkin lahjoja kokonaiseen kustannettavaan lastenkirjaan!
  Hyvää työtä! :)Kokonaisuutena pidin paljon. Opettavaista materiaalia, jossa on iloisen leikkisä tunnelma joka on samalla kivan lapsellinen ja pilvilinnainen. Lapsen uskoinen!
  Kaiken kaikkiaan opettavaista materiaalia, jonka sanoma, itseen uskominen ja toisten kunnioitus on juuri sitä mitä tämä yhteiskunta kaipaa.
 • Mielenkiintoinen satu. Olit asettanut sille hienoja tavoitteita ja erinomaisesti niitä käsittelet. Enpä ole vielä muistaakseni törmännyt tavoitteelliseen satuun. Tosin, kun ei ole omia lapsia niin ei satuja muuten tule katsottua kuin silloin, kun etsi sukulaislapsille lahjakirjoja. Ja minä taas haluaisin että myös satukirjoissa olisi sanomaa, eikä pelkkää hömppäpömppää. (non niin, minäkin ole keksinyt hassun sanan, lapset rakastaa niitä.) Nykyään on aika paljon hömppäsatuja.
  Satu herättää monia kysymyksiä ja sanoisin, että ne ovat haasteellisia myös aikuisille. No, lapsilla on kyllä enemmän mielikuvitusta. Minusta tämä satu toimisi aluksi parhaiten aikuisen seurassa luettuna,( ja niinhän leikki-ikäisille pitäisikin lukea.), ja asioista keskustellen. Tämä satu saa aikuisenkin miettimään asioita ja ehkä herättää heitäkin pohtimaan asioita. 
  Viittaan myös edelliseen vaikutelmaani sadusta.
  Hienoa. Jatka samaan malliin. Hassua tunnen itseni opettajaksi, joka tarkastaa ainetta. Minulle myös ripaus lapsenomaisuutta, uteliaisuutta.
  Ja seuraava satu näemmä käsitteleekin sitten surullisempaa asiaa, jota jostain syystä odotinkin. Rakkauden, valon, ilon, onnen taikapölyä työllesi. Odotan, että näkisin tuotoksen kirjana. Ensimmäisen osanhan voisi jo julkaista. Pidän myös kuvituksestasi.
 • Hei! Luin tarinasi. Pitkän jutun olet jaksanut kirjoittaakin. Se on aika syvällinen, kaunis tarina. Se vaatii miettimistä joten luulisin, että se sopisi n. 7-8 v. ylöspäin, mutta riippuu tietenkin lapsesta. Minä olin ja olen ollut aina kova lukemaan, että olisin varmaan tämänkin mielelläni lukenut. 

Kiitos kaikille arvostelijoille, ymmärrän että olen vienyt aikaanne, niin lukemisessa, kuin kirjallisen palautteenkin antamisessa, siitä erityiskiitos!

Olette saaneet sydämeni lämpenemään, Pirjo
LINA-enkelten opissa
LINA-enkelten opissa

Se mikä elämässä on totta, on Rakkaus.

Siihen voi aina turvata, sillä se antaa meille kaikille paitsi voimaa, myös hersyvän olon, joka heijastuu myös ulospäin.  

Kirjaa voit tilata kirjakaupoista, netistä löytyy ihan kirjan nimellä.