Syntymälahjaksi sait automaattisesti 7 arvokasta elämän lahjaa

Lapsella on syntyessään kaikki kauneus

Syntymälahjat pitävät meidät elossa

Tosiaan.

Syntymälahjaksi sait automaattisesti 7 arvokasta elämän lahjaa.

Niitä sinun on syytä vaalia läpi elämäsi ja jos huomaat hieman, että lahjojen kursseja on toisten tai omien toimien osalta muutettu, Ne kannattaa ehdottomasti päivittää.

Jokainen elämän lahja on juuri niin arvokas kuin mitä sen kantaja kykenee sen sisäistämään, ja sitä ylläpitämään. Eikö?

Jokainen meistä muistaa lapsuuden sadun prinsessa Ruususesta ja hänen kolmesta haltiakummistaan. Miten ihanaa olikaan uppoutua sadun lumoihin ja löytää itsensä tuosta mielikuvamaailmasta. Noihin tarinoihin oli ihana sukeltaa. Myöhemmin ne vaihtuivat rakkauskertomuksiin ja niiden avulla odotuksiin täydellisestä miehestä.

Voi meitä silloisia tarinoiden maailmassa kukkivia lapsia. Niillä pyyhittin monesti arkipäivän pienet murheet sinne missä hippulat vinkuu ja annettiin itselle lepohetki maailman pauhuista

Syntymälahjaksi sait automaattisesti 7 arvokasta elämän lahjaa

“Lapselle syntyy seitsemän luonnollista lahjaa. Ensimmäinen on viattomuus, toinen avoin mieli, kolmas mielikuvitus, neljäs luottamus, viides intohimo elämään, kuudes myötätunto elämää kohtaan, seitsemäs rohkeus.

Näitä lahjoja maailma yrittää varastaa jokaiselta lapselta, korvaamalla hänet seitsemällä alemmalla ominaisuudella, kuten syyllisyydellä, ahdasmielisyydellä, konformismilla, epäilyksillä, apatialla, tunteettomuudella ja pelolla.

Lapsen unelmat voivat toteutua, jos hän ei kadota seitsemää syntyessään saamaansa luonnollista lahjaa.

Salaisuus on yksinkertainen.

Seuraa sydäntäsi ja muista, että sydämesi ei koskaan ole väärässä.”

-Kapteeni Paul Watson, joka pelastaa merieläimiä oman henkensä kaupalla.

Syntymälahjaksi sait automaattisesti 7 arvokasta elämän lahjaa

Lapsen mieli on elämän lahjasi kaunein valo

Kihertävä syntymälahja antaa kiekuraisen olotilan

Mikään valo ei koskaan hehku niin kauniina, kuin lapsen mieli.
Kenties sinunkin sisäinen lapsesi on osin ainakin hukkunut moniin elämän eri kerroksiin, eri asioiden ja tapahtumien johdosta.
Mitä jos hetkiseksi keskittyisit ja pöyhisit pölyjä aikuisminäsi olkapäiltä ja antaisit tuon lapsen kirkkauden loistaa silmistäsi.
Minä uskon, että sinä muistat minkälaiselta se lapsena olon vapaus, huolettomuus ja ylitsepursuava onnellisuus tuntuivat. Laita silmät kiinni ja pinnistä hetkinen ja mietiskele mistä asioista erityisesti  tulit aina hyvälle tuulelle.
Palaa siihen kihertävään ja kiekuraiseen olotilaan joka hymyilyttää kaikkia varpaitasi ja saa koko kehosi säteilemään.
Juuri se sama tunne joka muutti aina harmaankin vaaleanpunaiseksi, ja sai valottomankin päivän loistamaan.
Tunne tuo hehku kehosi ympärillä kaikissa sateenkaaren väreissä ja kiitä sitä että se oli aina valmiina käytettäväksi.
Se tarvitsee nyt sisintäsi pienen hetken asuinsijakseen, ja luvan kuulua sydämeesi.
Kuuntele sen kikattavaa olemusta,kuplivaa sanomaa. Se haluaa että muistat sen läsnäolon olevan kiinni vain siitä kuinka muistat pysähtyä hetkeen ja kutittelet sen lapsen hereille. 
Ilon lapsi sisälläsi on monille tummien vesien kulkijoille se valo, jota he kaipaavat, erityisesti näinä hetkinä.
Siitä, juuri siitä minä tunnistan kaikki lapset parhaiten. 
He saavat naurun heittämään kuperkeikkaa kesken kiireisen työpäivänkin.
Ps. Tässä voi helpottaa jos laitat youtubesta jotain lapsuusajan mielimusiikkiasi soimaan.
Syntymälahjaksi sait automaattisesti 7 arvokasta elämän lahjaa

Rohkeudella ja voimalla eteenpäin

Luottamus omaan vahvuuteen kantaa

Tiedätkö sinä mitä lahjoja sinä olet elämäsi matkalla kompastumisten yms avulla saanut? 

Oletko yhtään availlut niitä? 

Itse olen saanut monia vaikealta tuntuvia lahjoja, jotka eivät todellakaan ole lahjoilta tuntuneet, päinvastoin. Jokaisen olen kuitenkin avannut, tehnyt työtä niiden eteen, ja lopulta olen ymmärtänyt niiden tarkoituksen. Tämä kuvataideterapian tielle johdatteleva lahja oli minulle erityisen vaikea. Niiden lahjojen avaaminen ei tarkoita sitä etteivät niiden tunnetilat silloin tällöin pääse päälle. Niitä voi mutustella, tihrustaakin, pilkkoa osiin ja tällä tavalla tehdä myös ns hiljaista työtä itsensä eteen.

Vahvuuteni ei siis tullut tarjottimella, päinvastoin, sen ansaitsemiseksi olen itkemästäkin itkenyt, käänneellyt ja väänneelyt ja katsonut asioiden jokaikistä kulmaa…ja kuitenkin, kaikki tiet ja lahjat toimivat suunnitelmallisesti, jotta löysin tämän ja monen muun rakkaan asian, joiden avulla ymmärrän, samaistun ja olen rakkaudellisesti läsnä.

Yksi vaikeimpia asioita on aina uudestaan nousta oman moraalin vastaisista “tottelevaisuuslaatikoista” ulos ja ilmoittaa, että en suostu tai kykene toimimaan vastoin sydämeni ääntä ja olemaan pelkopostinumeron asukas.  Kun kuuntelen sisintäni, kuuntelen silloin sitä lahjaa jonka olen syntymässä saanut, sydämeni ääntä. Sen arvokkain asia sykkimisen lisäksi, on se tunnetila jonka se minussa herättää. Enkä kuuna päivänä ole törmännyt siihen, että se olisi tuonut minulle väärän tunteen. Niin on käynyt vain silloin kun olen mennyt virran mukana, toisten ohjaamina ja uskonut toisten malleihin.

Syntymälahjaksi sait automaattisesti 7 arvokasta elämän lahjaa.

Yksi niistä oli rohkeus. Nousta, oppia ja päivittää elämän intohimo, jota kohti voit ottaa uusia askeleita.

Kaikissa asioissa on hyvä kantaa mukanaan sitä pientä lapsenmielen muistitikkua….Kun lapsi kaatuu ja hetken itkee, se jatkaa sinnikkäästi eteenpäin ja jos siltä tuntuu muuttaa suuntaa.

Syntymälahjaksi sait automaattisesti 7 arvokasta elämän lahjaa

Lahjat ja tunteet kuljettavat meitä

Kaikki 7 lahjaa elävät tunteiden mukana

Nämä kaikki seitsemän lahjaa ovat asioita, joita sinun, minun ja meidän jokaisen tulisi vaalia, paitsi itsessämme, myös toisissamme ja erityisesti lapsissamme. Yhtään elämän lahjaa ei tulisi heittää hukkaan tai korvata jollakin toisella. Jokainen näistä lahjoista pitää sinut maadoittuneena ja yhdistyneenä luonnolliseen tilaasi.

  • Kun kuljet viattomana olet pahaa tarkoittamaton ja lapsenkaltainen.
  • Kun kuljet avoimin mielin olet vastaanottavainen ja avoin asioille.
  • Kun kuljet mielikuvituksen maailmassa sinulla on kyky tuottaa uusia mielikuvia ja niiden osalta olet kahlehtimaton.
  • Kun sinulla on luottamus johonkin sinulla on usko häneen tai asiaan.
  • Kun sinulla on intohimo elämään, sinulla on pysyvä himo ylläpitää sitä paitsi omakohtaisesti myös ympärillä oleville.
  • Kun kuljet myötätuntoisena, omaat ymmärrystä, sympatiaa ja usein osaat asettua toisen tilanteeseen.
  • Kun kuljet rohkeana olet peloton, sisukas, urhea ja lujahermoinen.

Kulje siis viattomana, avoimin mielin välillä mielikuvituksenkin maailmassa ja omaa vahva luottamus ja intohimo elämään. Pysy silti aina myötätuntoisena ja rohkeana!

Kotoa saatu hyväksyntä ja rakkaus

Elämänpituinen eväs

Tiedätkö sinä mitä lahjoja kannat mukanasi?  Mitä lahjojasi lapsuuskotonasi varjeltiin? Katso itsesi rakennelmaa sydämesi silmin, mieti mistä kaikesta olet ne kerännyt vai onko osa niistä ollut mukanasi ihan pienestä asti. Mieti myös sitä että jospa oletkin jonkun lahjan näistä hukannut? Miten sen onnistuisit napsimaan takaisin?   Astu oman eheyttävän energian maailmaaan.

Jos se liittyy pyyteettömään rakkauteen, sen vastaanottamiseen ja antamiseen, se on kaunista ja kevyttä kannettavaa. 

1-7 vuotias lapsi imee kaiken vanhempien opit, haittaohjelmat, uskomukset mm. raha ei kasva puussa, elämä on vaikeeta, ja kovaa. Myös kulttuuriperimä(suom. kulttuuri). Häiriökäytös, tunnevamma, väkivalta ja haudatut tunteet…Asioita joita puhutaan tiedostamatta että lapsi imee kaiken. Niimpä tärkeää onkin tarjota lapselle juuri niitä asioita, joilla uskot lapsen pärjäävän elämässään. Ja tuo tunneasia nousee ihan kärkipäähän, sillä tunnetila käsittelee sydämen avulla kaiken mitä lapsi elämässä käy läpi.

Väärät opit voivat usein johtaa addiktioihin, joilla peitetään käsittelemättömiä tunteita.

           Addiktiot alkavat kivulla ja päättyvät kipuun – Echart Tolle

Ja mm siksi on halu paeta todellista minää ja “hukuttaa” sen hetkinen tietoisuus edes hetkeksi johonkin muuhun. Liian suuri hätä on aina kivuliasta, ja addiktion tunnistamaton tai jopa tietoinen tarkoitus on poistaa jonkinlaista hätää.

Sinulla on nuo 7 lahjaa tallella, mieti missä olet niitä kutakin käyttänyt ja miltä se on tuntunut.

Jos haluat läpikäydä kanssani nuo 7 lahjaasi, tai niiden tilaa ja ovatko ne kenties matkassa,vai tipahtaneet…ottanet yhteyttä alla olevan linkin avulla!

Kiitos, kun jaat postauksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.