Osaatko sinä vaihtaa pelon luottamukseen?

Tätä tarinaa on verrattu Coelhon Pikku prinssiin ja Alkemistiin lapsille.

Tämä satukirja tarjoaa lohtua ja toivoa kaikille.
Tänä päivänä tuo on ensisijaisen tärkeä, jotta voimme hyvin kaikin tavoin.

Nyt ymmärrän miksi tämä satukirja ei ollut ajankohtainen sen kirjoitusaikana…ja silti kirjoitin ja maalasin kuvia vimmatun lailla, niin täällä Vantaalla kuin Kuusamossa.

Pelko on tärkeä silloin kun sen osaa muuttaa toiminnaksi…sillä toiminta on tavallaan sen pelon purkutie, mutta jämähtäessään pelko nakertaa paitsi normaalitoimintoja, myös sitä kehon puolustusmekanismia.

Lapsille eritoten meidän aikuisten on hyvä kyetä ylläpitämään toivoa huomisesta ja siitä heidän hyvinvoinnistaan.

Toivottavasti tämä satu antaa toivon myös sinulle aikuinen, sillä uskon sen liikuttavan iättömästi kaikkia. Nautinnollisia lukuhetkiä….

LINA enkelten opissa Tätä tarinaa on verrattu Pikku Prinssiin ja Coelhon Alkemistiin lapsille. Tämä satukirja tarjoaa lohtua ja toivoa kaikille.

Tätä tarinaa on verrattu Pikku Prinssiin ja Coelhon Alkemistiin lapsille, mutta kirjan sanoma sopii myös kaikille aikuisille. Rakkaus on läsnä, se ei katoa koskaan.

Tämä satukirja tarjoaa lohtua ja toivoa kaikille.

Koska maailmasta puuttui toivo, se huoletti erityisesti taivasmaailmaa, juuri siksi enkelit pyytävät Linaa apurikseen, jakamaan rakkauden sanomaa. He antavat Linalle kolme toivomusta, joiden tulee kohdentua koko maailmalle. Kirjassa käsitellään tärkeitä aiheita; mm. itsetunnon ylläpitoa, kiitoksen voimaa ym., ja muistutetaan  että rakkaudella ei ole rajoja.  Tämä satukirja on ajaton ja opettaa lapselle myös erilaisuuden hyväksymistä ja rakkauden monimuotoisuutta.

LINA enkelten opissa

Lina röhnöttää lattialla BöödiBöön vieressä, nostaa neljä sormea pystyyn ja laulaa sydämensä kyllyydestä.

-Variksen varpaat, variksen varpaat, mullon pystyssä variksen varpaat…Isä ja äiti on yhdessä ain, mäh olen Lina ja lahjat sain…mäh olen enemmän ku sunnuntai.

LINA enkelten opissa

Lina nousee varpailleen, pinnistää kädet sormenpäitä myöten ylös ja kysyy: – Tuutteko nyt enkelit mun luo, ku mullaki on yöpaitasiivet, tuutteko? Pitkäkorvapilkkupupulle hän supisee: — Tahdothan sinäkin nähdä enkelit, tahdothan?

Jokaisen kappaleen lopussa on kysymys, joka avaa paitsi keskustelua myös luottamusta lapsen ja vanhemman välillä.

Käy tykkäämässä LINA enkeleiden opissa-sivusta, sillä LINA on myös facebookissa

 

Kirjaa on saatavilla kirjakaupoista ja tietysti alla olevan linkin kautta: