Meillä on edessämme usein asioita, joita emme osaa sanoittaa. Emme tunnista miksi tunnemme määrätyllä tavalla tai miten voisimme muuttaa suhtautumista  asioihin.

Nämä voivat olla asioita, jotka ovat syvällä kehomuistissa. 

Kenties se on jokin tapahtuma, jopa yksittäinen sanoma tai huomatuksi tulemisen kipeä tarve puristavat meitä. Usein asiat avautuvat ihan yllättäen muuta kautta, ja tiedostaminen tapahtuu sykäyksittäin…kuin junavaunujen eteneminen. Oman itsen kasvu tapahtuu siinä hetkessä valtavalla voimalla, ja se vapauttaa kehomme taakasta, jota se kenties on kantanut pitkäänkin.

Voimakortit

Voimakortit ovat oiva apuväline eri asioiden/tapahtumien/oivallusten herättämiseen ja näin avaavat uuden lehden elämässämme.

Voimakortin merkitys

Voimakortit auttavat meitä, kun mietimme miksi juuri tämä kortti sattui minulle. Alla muutamia kysymyksiä jotka voivat auttaa, nimenomaan kuvassa olevan kortin merkityksen avaamisessa. 

 • Mikä asia/ erinomaisuutesi olisi syytä ottaa tarkemmin pohdiskeluun tai pikemminkin tuoda se päivän valoon?
 • Liittyykö viesti/sanoma kenties väreihin, itse kuvaan tai jopa sanojen sisällä olevaan viestiin.
 • Mikä on se asia mikä kenties kehossasi piileksii?
 • Onko kenties kuvalla tai värillä jokin yhteys?
 • Miksi jonkin pitää olla piilossa ja keneltä se on piilossa?
 • Onko se kenties toive/haave jota olet kantanut sisälläsi monia vuosia, jotain mitä et ole kenties uskaltanut julkituoda?
 • Miten luulet läheistesi reagoivan jos kerrot asian heille, entä ystäväsi?
 • Kuka siitä ilahtuisi?
 • Pelkäätkö kenties että sitä vähätellään?
 • Ajatteletko kenties olevasi muiden alapuolella? Jos, niin miksi, ja keiden alapuolella? Miten se tilanne on syntynyt?
Voimakortit

…vaan jatkuvassa piilossa oleminen on rasittavaa

Erinomaisuudet ovat lahjoja

Niitä on meillä kaikilla.  Erinomaisuudet pitävät meidän itsetunnon sopivalla korkeudella, joten niitä ei missään tapauksessa ole syytä piiloitella. Mitä jos tänään laittaisit erinomaisuutesi “yllesi” kuin hienoimman vaatteesi? Kantaisit sitä kuin kuningas/kuningatar viittansa.

Kertoisit avoimesti ensimmäiselle tutulle vastaantulijalle missä asiassa erinomaisuutesi loistaa. Miltä se mahtaisi tuntua? Luuletko että olotilasi hyvänolon käyrä hypähtäisi hiusrajaan asti? Kuinka moni siitä mahtaisi ilahtua? Sinä itse? Kuka muu?

Vastaa kysymyksiin ja tee listaa oivalluksista ja asioista, joita nyt pujahtaa mieleesi.

Niissä piilee sinulle viesti, joka on ajankohtainen, kenties jo tapahtunut asia, parhaillaan tapahtuva tai piakkoin tuleva. MINÄ ainakin ilahtuisin rohkeudestasi suunnattomasti. 

“Kauneinta mitä voimme kokea on salaperäinen. Se on kaiken taiteen ja tieteen todellinen lähde.” -Albert Einstein

Se on kaiken kasvun ja innostuksen lähde.

Voimakortit tuovat avaimet tähän hetkeen…

Käymme yhdessä puhelimitse tai chatin avulla lävitse mitä voimakortit opastavat sinua. Mitä pitäisi huomata? Mitä asioita voisi katsoa toisin silmin? Mikä pitäisi jo unohtaa? Tai mikä on ajankohtaista.

Kukaan ei tyrkytä eikä työnnä, vaan asiakas tuntee itsensä parhaiten ja sieltä kehon sisältä nousee asiat ja vastaukset mihin tulisi kiinnittää huomio.

Tämä tuokio avaa huomaamaan myös muita asioita ympärillä, sillä joskus se pieni on alku johonkin suurempaan. Uusi sinä joka uskaltaa, huomioi ja ymmärtää ympärillä olevia asioita uusin silmin, ja osaa arvostaa itseään.  Rohkeutta on uskaltaa. Oman itsensä ilmaisu on kauneinta mitä ihminen voi tehdä, useimmiten se on monelta jäänyt toisten “jalkoihin”

Onko sinua kuultu, onko haaveillesi ollut tukijoita, oletko sinä saanut olla aina omaa mieltä…ilman pelkoa? Katsotaan yhdessä mitä sinulle avautuu, tai mikä ajankohtainen asia on tällä hetkellä valmis irtautumaan ja antamaan kehollesi tilaa uudelle energialle.  Nämä kortit olen valmistanut rakkaudella ja siksi ne palvelevat samalla energialla. Näitä on testattu monia eri kertoja, ja kyllä, energia ja oikea kortin sanoma valottuu selkeänä. 

Nämä eivät ole ennustuskortteja! 

Varaa aikasi klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Ota yhteyttä ja pääset katsomaan mihin voimakortti sinut johdattaa!

Saat maksuohjeet, maksu suoritetaan aina etukäteen, viimeistään 3 vrk ennen.

 • 15min / 15 e
 • 30min / 25 e

Ollaanko jo tuttuja? Voit lukea lisää minusta täältä.

Ratkaisukeskeinen taideterapia vuosilogo 2021